به گزارش ایسنا، در این آزمایش معلوم شد سفیده تخممرغ که جایگزینی مناسب برای زرده آن است به کاهش فشارخون کمک میکند.
«ژیپنگ یو» پزشک ارشد دانشگاه «جیلین» چین گفت: در این آزمایش که بخشی از برنامههای مطالعاتی انجمن شیمی آمریکا بوده است، مشخص شد: ترکیبات موجود در سفیده تخممرغ قابلیت کاهش فشارخون را دارد و تاثیر آن مشابه با مصرف دوز پایین نوعی داروی فشارخون موسوم به «کاپتوپریل» است.
یو و گروهی از پزشکان در این بررسی دریافتند که ترکیب موجود در این ماده خوراکی، توانایی متوقف ساخت فعالیت ترکیب ACE را دارد. ACE مادهای است که در بدن تولید و موجب افزایش فشار خون میشود.
به گزارش خبرگزاری شینهوا، یو همچنین تاکید کرد: افرادی که مبتلا به فشارخون بالا هستند، باید پیش از اعمال هرگونه تغییری در رژیم غذاییشان با پزشک معالج مشورت کنند.